Herfstmarkt in de Noordoostpolder

Op zaterdag 6 oktober 2012 organiseert Groei en Bloei afdeling Noordoostpolder voor de achtste keer een herfstmarkt in het Groenhorst College aan De Balkan te Emmeloord. De hal van deze school wordt feestelijk versierd met een of meerdere bloemstukken.

Ruim 55 creatieve standhouders, veelal uit de regio, laten het publiek kennismaken met hun hobby, werk en producten. Er is van alles te zien en te beleven: van bloemen, planten, heesters, diverse soorten bollen, knollen, bloemzaden, kalebassen, bloemstukken, vogelhuisjes, tuinboeken,  -gereedschap en -decoraties tot serviezen, sieraden, keramiek, glaswerk, brocante  etc. Een wijnimporteur laat u genieten van zijn heerlijke wijnen, er zijn proeverijen van diverse polderproducten en ook de zelfgemaakte bonbons en nougat  en andere lekkernijen ontbreken dit jaar niet. Schilderessen zijn ter plekke aan het werk,  een pottenbakker vertelt alles over zijn werk, evenals de imker.

Men kan advies vragen aan een tuinontwerper en kijken hoe een ervaren bloemschikster in korte tijd de mooiste bloemstukjes maakt.

Uiteraard is Groei en Bloei zelf ook  aanwezig met een informatiestand

Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten: ze kunnen zelf een schilderijtje maken o.l.v. een ervaren schilderes en zich laten schminken. Kinderboerderij De Stekplek richt een speciaal hoekje in met knuffeldieren, zoals konijnen en cavia’s.

Mocht u moe zijn geworden, dan kunt u gezellig op het binnenterras even bijkomen en onder het genot van koffie/thee met gebak genieten van sfeervolle live-muziek.

Deze knusse herfstmarkt is binnen: geen koude voeten en nattigheid, dus.
Gezelligheid, voor zowel bezoekers als standhouders, staat voorop.
De markt begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur.
Niet - leden betalen € 3,--  entree
Kinderen tot 12 jaar: gratis

Adresgegevens:

       •  Groenhorst College
       •  De Balkan 16 
       •  Emmeloord
       •  www.herfstmarktnop.nl  
       •  of tel:  0527 271327

Naar boven

 

 

klik voor informatie op:

 

BUITEN- EN/OF

 

BINNENACTIVITEITEN

 

OPEN TUINENINFORMATIE in 2015

28
Jul
nat, natter, natst
28
Jul
Juli tuin - kleuropvolging -  grote klussen