Activiteiten & Actueel

Dag van het Park 2011

Het is weer voorbij, de Dag van het Park. Wat een leuke traditie om elk jaar in een ander park in de stad de Dag van het Park te organiseren. En wat ontzettend jammer dat dit de laatste keer was; het is zo leuk om al die organisaties die iets hebben met natuur in de breedste zin van het woord, bij elkaar te zien!

Dit jaar hadden wij een hele volle en kleurige kraam. Ook voor de kleintjes was er van alles te doen; er waren kleurplaten, ze konden zaadjes zaaien en er was een natuurquiz. Verder waren Renie Jonker en Alie Unij prachtige bloemstukken aan het schikken.

Saskia had voor ons allemaal een leuke haarcorsage gemaakt en Trix had een vrolijke oranje bloemenhoed opgezet. Op al die fleurigheid kregen we veel leuke reacties! 

Ondanks de stevige wind en een bui in de middag werd de Dag van het Park flink bezocht. Omroep Flevoland sprak van 2500 bezoekers! En nu maar hopen dat er een sponsor opstaat die besluit dat de Dag van het Park in Lelystad toch niet verloren mag gaan. Wij zouden daar in ieder geval heel blij mee zijn! 

Harriet Kleijn

 

 

 
 
meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923