Bloemstyling Show frits Hoogers

Bloemstyling show van Frits Hoogers

Herinnert u zich nog maart 2017 de grote bloemschikshow in Hoorn van Frits Hoogers, ook wel Flora Frits genoemd? We zijn heel blij dat Frits ondanks zijn drukke agenda weer een spectaculaire Bloemschikshow op 21 november voor ons gaat geven. Flora Frits is een bloemenarrangeur die bekendheid geniet in binnen- en buitenland. Hij is daarnaast entertainer. Puurheid, kleur en structuur van materialen zijn de inspiratiebronnen voor zijn ontwerpen.

In de pauze is er gelegenheid tot het kopen van loten waarmee na afloop van de bloemschikshow de schitterende stukken die Frits heeft gemaakt worden verloot. Ook neemt Frits zijn winkeltje mee zodat u leuke bloemschikartikelen kunt aanschaffen.

Entree: Leden Groei & Bloei € 4,- Bent u lid van de afdeling Hoorn? Dan krijgt u 3 gratis loten voor de verloting.

Niet leden betalen €7,-.

Uw betaling kunt u overmaken op het banknummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. Kon Mij TUINB Plantkunde Hoorn. Onder vermelding van Flora Frits. Met vermelding van de naam waaronder u zich heeft aangemeld

Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

Locatie:Cultureel Centrum de Huesmolen

Huesmolen 60

1625HZ Hoorn

Meer informatie over Flora Frits: www.florafrits.nl

Kaartenzijn te reserveren via groeibloeihoorn.workshops@gmail.com.

U kunt ook toegangskaarten kopen voor aanvang van de show. U betaalt dan 1 euro extra.

Herfstbloeiers
De wereld op zijn kop…