Bloemstyling Algemeen

Cursussen Bloemstyling en workshops

Hebben bloemen en natuurlijke materialen uw belangstelling, wacht dan niet langer maar ga u nu aanmelden bij Groei & Bloei. Voor een van de leerzame en gezellige cursussen of workshops Bloemstyling, in oktober gaan deze in de Blauwe Schuit van start.

Bloemstyling Algemeen

Dag: Maandag 14 oktober, 11 november en 9 december

Tijd:19.45 tot 21.45 uur

De cursus bestaat uit 3 lessen steeds op de maandag avond. In deze cursus maakt u kennis met bloemstyling, u leert zowel oude als nieuwe technieken. Er wordt gewerkt vanuit een thema, het is altijd verrassend hoe divers dit kan worden uitgewerkt. De deelnemers nemen alle materialen zelf mee, hulpmiddelen zoals steekschuim, draad etc zijn aanwezig.

Kosten: € 35,00 voor leden Groei & Bloei, niet leden € 42,50.

Docent: Joke Hottentot

Opgave: groeibloeihoorn.bloemstyling@gmail.com

U bent pas ingeschreven na bevestiging en betaling voor 1 oktober.

Uw betaling kunt u overmaken op het banknummer van de afdeling NL19ABNA0538782838 t.n.v. Kon Mij TUINB Plantkunde Hoorn. Onder vermelding van Bloemstyling algemeen.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915