Foto's

Terugblik en Foto's Open Tuinen Weekend 2019

Open Tuinen Weekend 2019

Wij kunnen zeker spreken van een geslaagd weekend. Het weer werkte op een enkel spatje regen goed mee en door de temperatuur hebben nog veel mensen de fiets gepakt.

Bij een kleine rondgang hebben wij nog veel deelnemers en ook bezoekers gesproken . Enkele bijzondere te vermelden zaken zijn:dat er bezoekers waren uit Rotterdam en Breda, dat er ook bezoekers waren die na jaren “oude bekenden" weer tegenkwamen en tenslotte ook een bezoeker die binnen 1o minuten alles gezien en gehoord had.

Maar wat veel belangrijkers was de vele positieve reacties. Zowel op de open dagen zelf van de bezoekers en ook op de evaluatie bijeenkomst.  Alle deelnemers hebben het weekend als goed en positief ervaren. Tussen de 80 en 160 personen zijn bij sommige tuinen op bezoek geweest.

Dat dat het allemaal zomaar gaat spreekt voor zich. Allereerst de voorbereiding.  Je wilt toch dat alles er strak bijstaat. Dat kost wat tijd en energie. Dat die twee dagen . Je wilt graag over je hobby vertellen en zoals een deelnemers het verwoordde: ik ben nog nooit in een weekend zo druk geweest. En vervolgde: maar ik heb er wel van genoten.

Tot slot . Het waren mooie en afwisselende tuinen. Groot en klein ,landschappelijk en dorps, met een  eenvoudig of met  een grote collectie aan planten . Alles met liefde en grote aandacht tot stand gebracht.

Voor diegene die er niet zijn geweest toch een aansporing om volgend jaar wel van de partij te zijn.

Op bijgaande foto’s een impressie van het weekend.

De Open Tuinen Commissie.

Ineke, Ymke en Ed

meer

 

 

 

17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST