Activiteiten & Actueel

 

Leden- en Verwendag 2019

Ook dit jaar willen we onze trouwe leden en vrijwilligers weer verwennen met een leuk dagje uit. Voorgaande jaren deden we al eens een GPS-speurtocht in Oldenzaal; een boottocht met picknick in Nordhorn; een heilzame middag in Paardenmelkerij Sand in Albergen; workshops in De Abdij te Oldenzaal; met de bus naar Piet Oudolf en Rosenhaege in de Achterhoek; een Bomen- en Planten puzzel-sterrit naar Bad Bentheim, met de bus naar Plantarium en Esveld in Boskoop, een Twentse Essentocht met eigen auto’s en een boerenlunch. Vorig jaar zijn we met de bus naar de Landesgartenschau in Bad Iburg geweest waar we aan het einde van de dag een schnitzelmenu kregen. Allemaal gezellige en geslaagde verwen-uitjes voor u als trouw lid en/of vrijwilliger van onze Groei & Bloei-afdeling. 

Dit jaar gaan we ook weer met de bus naar een groene bestemming, ook weer in Duitsland, waar we de hele dag zullen verblijven. Voor het natje en droogje wordt uiteraard weer gezorgd. Stevige wandelschoenen zijn aan te bevelen. Omdat we de grens overgaan, dient u wel uw paspoort of ID-kaart mee te nemen. We bezoeken een groot park, waar we met Kaffee & Kuchen beginnen. Rond 15.30 uur krijgen we een warme maaltijd aangeboden. Kortom een echte Groei & Bloeidag dus. Laat u maar verrassen. Om 18.30 uur zijn we weer terug in Oldenzaal.

Datum: zaterdag 31 augustus 2019

Vertrek: om 08.30 uur vanaf de Carpoolplaats tegenover Mac Donalds te Oldenzaal 

Kosten: gratis, alléén voor leden, een vrije gift is welkom.

Einde: 18.30 uur.

Deelname en opgave: u dient zich vooraf op te geven, opgave kan tot uiterlijk 15 augustus op www.oldenzaal.groei.nl of bij Gerard Eppink. 

 

 

 

 

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST