Kerstworkshop 2019

De kerstworkshop is dit jaar woensdag 18 december op de morgen en avond. De workshop duurt ongeveer 1½  tot 2 uur.

Opgave voor 19 november i.v.m. inkopen voor de workshop.

Geef u zo snel mogelijk op, vol is vol. Als de morgen vol is wordt u automatische bij de avond ingedeeld en ook omgekeerd.

Wat we maken is altijd weer een verrassing, wij kijken in oktober of er nieuwe ideeën voor de kerst zijn en wat de groothandel aanbied.

Onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers gaan we aan het werk, aan het eind krijgt u nog een glaasje glühwein aangeboden.

Wij zorgen voor alle materialen, wel zelf mee brengen een scherp mesje en een scherpe snoeischaar en draadtangetje

Plaats: Dorpshuus  Heino Marktstraat 7   8141 GA Heino

Kosten Leden              € 25,00

Niet leden        € 33,00