17 september: Lezing Gerrie Veenstra 'Bijzondere vaste planten het hele jaar door'

17 september: Lezing Gerrie Veenstra ‘Bijzondere vaste planten het hele jaar door’

Gerrie Veenstra runt samen met Carla van Lieshout De Botterhutte in het Gelderse plaatsje Halle. Hier draait alles om planten. De Botterhutte omvat een prachtige sfeertuin die tijdens het seizoen enkele dagen per week opengesteld is. Daarnaast is De Botterhutte ook een kleine kwekerij die op verschillende plaatsen in Nederland haar planten kweekt. En De Botterhutte heeft ook een uitgebreide webwinkel.

Tijdens de lezing zal Gerrie aan de hand van een powerpoint presentatie verschillende bijzondere planten bespreken. Gerrie zal deze avond ook planten bij zich hebben voor de verkoop.

Lokatie:                   Annahuis (De Plas 8, 8102 CS Raalte)

Aanvang:                20.00 uur

Kosten:                   De lezingen zijn gratis voor leden en niet leden betalen 3,50

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST