WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN NAJAAR

WORKSHOP BLOEMSCHIKKEN NAJAAR,
BLOEMSCHIKKEN VOOR IEDEREEN!

Zowel jong als oud, man of vrouw, gevorderden of beginners, voor iedereen zijn deze workshops bijzonder leerzaam.
Onder deskundige leiding van mevr. Anja de Graaf, gaat elke cursist met een prachtig bloemstuk naar huis.
Voor bloemen wordt gezorgd. Wel zelf meenemen een scherp mesje, snoeischaar en draadtangetje.

De workshops bestaan uit 3 avonden in het najaar te weten:

Donderdag 10 oktober 2019
Donderdag 14 november 2019
Woensdag 18 december 2019

Alle avonden beginnen om 19.30 uur.

De kosten voor deze 3 avonden zijn € 75,- voor leden en niet-leden (dit is inclusief koffie/ thee, bloemen en materialen).

De workshops worden gegeven in het Wellantcollege, Lange Voort 70,  2341 KD in Oegstgeest. Er is ruime parkeergelegenheid.
Vraag eens je buurman/ buurvrouw of vriend(in) mee!

Je kan je opgeven bij Jan Brussee o.v.v. workshop bloemschikken. Wel graag vóór 1 oktober i.v.m. inkoop van de bloemen.
De gegevens mailen of opsturen.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Naam: ………………………………………..        E-mail: ………………………
Adres: ………………………………………..
Postcode/plaats: …………………………….
Telefoonnummer: …………………………….
Ik kom met …………personen.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jan Brussee
Van Mathenessestraat 53
2361 KB Warmond
Email: janbrussee(at)casema.nl
Tel.: 071 3011310 tussen 19.00 en 20.00 uur.
Gelijktijdig met het verzenden van de gegevens het bedrag overmaken op rek.nr.:
NL25 INGB 0000 1413 84 ten name van K.M.T.P. Leiden, afd. cursussen te Warmond. Met vermelding Bloemschikken. Uw overschrijving geldt als inschrijving.