Excursie Arboretum Belmonte

Excursie: Vlammende esdoorns !!!

Zaterdag 2 november 2019

Tijd: 10.00 – 12.00 uur. Start bij ingang Belmonte P-plaats van hotel Wageningse Berg, Gen. Foulkesweg 96, 6703 DS Wageningen.

Zaterdagochtend 2 november gaan we met dhr. Dedde Smit, directeur van de Stichting Belmonte Arboretum een wandeling maken door het prachtige arboretum in Wageningen.

In deze tijd hebben alle esdoorns hun prachtige vlammende herfstkleuren. Dhr. Smit geeft ons een rondleiding door het al oude bomenpark en vertelt over alle soorten. In het al oude Arboretum staan ook heel veel prachtige en bijzondere Japanse esdoorns die zeer de moeite waard zijn om te bewonderen.

We worden om 10.00 uur ontvangen met koffie/thee en iets lekkers.

De kosten van deze excursie is voor leden van G & B Overbetuwe/Lingewaard € 3,00, niet-leden betalen € 5,00.

Carpoolen is mogelijk meldt u dat dan even met uw telefoonnummer tegelijkertijd met uw aanmelding dan nemen wij contact met u op.

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923