Herfstworkshop bloemschikken

HERFSTWORKSHOP BLOEMSCHIKKEN

Op maandag 23 september 2019 op de boerderij van:

Tine Maters in het bos op de Buitenplaats Oosterhout, Waaldijk 50 via de Oude Groenestraat en Van Boetzelaerstraat. Aanvang 19.45 uur.

Door de zomer met tropische temperaturen lijkt het of de herfst al is begonnen. Vallende bladeren, verdorde bloemen en de ochtenddauw op de weilanden. Ook de oogst is al van start gegaan en krijgen we weer inspiratie om zelf een mooi bloemstuk te maken.

Dus kom naar deze gezellige workshop bloemschikken bij Albertine’s Hof in Nijmegen-Nrd om met producten van de natuur creatief bezig te zijn.

Wat gaan we maken?

Een arrangement op schaal, opgemaakt met diverse bloemen, vruchten, zaaddozen van het seizoen en eventueel andere materialen.

De kosten bedragen € 15,-- voor leden en niet leden betalen € 20,-- (maximaal 10 personen)

Opgave kan tot uiterlijk 16 september a.s. via mailadres: genb.lingewaard.overbetuwe(at)gmail.com onder vermelding van uw naam, tel.nr., mailadres en lidmaatschapsnummer + code activiteit.

Na opgave graag het bedrag overmaken op ons rekeningnummer NL24RABO0152702067 ovv bovenstaande gegevens.

Tijdens de workshops wordt u getrakteerd op koffie – thee met iets lekkers en na afloop met een drankje en een hapje.

De boerderij Waaldijk 50 in Nijmegen-Noord (voorheen Oosterhout) is bereikbaar vanaf de Griftdijk  bij (rotonde bij nieuwe CWZ poli) de Oude Groenestraat in.

Doorrijden richting dijk en schuin t/o Residence Van Tergouw de Van Boetzelaerstraat in. Er is daar een slagboom geplaatst, die om 20.00 uur sluit, dus graag op tijd komen, lukt het niet om voor 20.00 uur aanwezig te zijn, kunt u op de bovenste knop bij de intercom drukken. Daarna langs het Medisch Gezondheidserf. Aan het einde van het pad met links de gracht en rechts het bos gaat u rechts af door de 1e poort, doorrijden door 2e poort en parkeren op het erf voor de groene schuur.

Bij gebruik van uw navigatiesysteem intoetsen: Van Boetzelaerstraat 10 Nijmegen en doorrijden tot einde van het pad. Van harte welkom en graag tot dan.

Tine Maters / Albertine’s Hof

024 – 348 1238 / 06- 2192 3747