foto's

Welkom op de site van Afdeling Drachten e.o. van Groei & Bloei. Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies en natuurlijk de lezingen. Vaak gratis voor abonnee's/leden of tegen een geringe meerprijs. De lezingen houden we in

De Schakel, Klokhuislaan 12, 9201 JE in Drachten

Wat krijgt u ook?

*****10x per jaar tijdschrift Groei & Bloei*****
                                            **** kortingen bij kwekerijen en tuincentra****

Fryslân iepenet syn tunen.................................................Friesland opent zijn tuinen..................................Waar?.............Hier !

U kunt in het weekend van 31 augustus en 1 september dit jaar voor de laatste keer prachtige tuinen in onze provincie bewonderen. In principe zijn de tuinen op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Maar sommige tuinen zijn alleen op zaterdag of alleen op zondag geopend. Dus graag even opletten alvorens u op pad gaat. Het zou jammer zijn als u voor een dicht tuinhek komt te staan. De deelnemende tuinen kunt u vinden op onze website: drachten.groei.nl of in de brochure. Probeer echter zoveel mogelijk op de website te kijken omdat laatste wijzigingen alleen hierop vermeld worden. Veel plezier bij het tuinbezoek...........................................Kijk voor de adressen en de data in de brochure.

Niet in de brochure maar ook te bezichtigen is de tuin van Annie van Dijk aan de Morra 87 te Drachten. Een vrij natuurlijke tuin met watervalletjes en verschillende biotopen op een kavel van 900 m2 met veel hoogteverschillen en veel stenen verwerkt in de tuin. Zo is er een rotstuingedeelte en een verlaagd drassig gedeelte.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van de afdeling Drachten meld je dan aan voor de E-mail nieuwsbrief.
Je ontvangt dan regelmatig de nieuwsbrief met actuele informatie over onze activiteiten.

aanmelden

Deze maand in Groei & Bloei

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant