foto's

Welkom op de site van Afdeling Drachten e.o. van Groei & Bloei. Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops en tuinexcursies en natuurlijk de lezingen. Vaak gratis voor abonnee's/leden of tegen een geringe meerprijs. De lezingen houden we in

De Schakel, Klokhuislaan 12, 9201 JE in Drachten

Dinsdag 17 september vindt alweer de eerste lezing plaats. De spreker zal zijn de heer Gerrit Gussinklo.

Wat krijgt u ook?

*****10x per jaar tijdschrift Groei & Bloei*****
                                            **** kortingen bij kwekerijen en tuincentra****

Geïnteresseerd in Bloemschikken? Dan moet u op 14 maart 2020 in Ureterp zijn.
Dit jaar hebben de gezamenlijke afdelingen van Groei&Bloei van Groningen, Drenthe en Fryslân een zeer geslaagd bloemschikevenement gehouden in Ureterp, bij Drachten. Dit evenement gaat volgend voorjaar, op zaterdag 14 maart zijn tweede editie beleven. Zet het alvast in uw agenda. Voor een foto-impressie van de eerste keer kunt u Initiates file downloadhier klikken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van de afdeling Drachten meld je dan aan voor de E-mail nieuwsbrief.
Je ontvangt dan regelmatig de nieuwsbrief met actuele informatie over onze activiteiten.

aanmelden

Deze maand in Groei & Bloei