foto's

Wie van groen, bloemen en planten houdt en plezier heeft in tuinieren en/of bloemschikken, is bij Groei & Bloei aan het juiste adres. Er worden veel activiteiten op dit gebied georganiseerd om kennis te vergroten en/of mensen met dezelfde interesses te ontmoeten.

Sfeer in huis halen met een zelfgemaakt bloemstuk dat past bij het nieuwe seizoen? Geef u dan vóór 8 oktober op voor de Opens internal link in current windowworkshop bloemschikken herfst.
Aanmelden kan via info(at)nijmegen.groei.nl

Ook inschrijving voor de Opens internal link in current windowbloemschikcursussen is weer mogelijk.
Bij alle cursussen worden steeds nieuwe technieken van het bloemschikken geleerd. De docent geeft individueel aanwijzingen hoe je het best met de meegebrachte materialen om kunt gaan waardoor iedereen met een prachtig bloemstuk huiswaarts gaat.
Door aan het eind van de les alle stukken te bespreken, leer je ook heel veel van elkaar.

Leden van de Vereniging Groei & Bloei ontvangen het gelijknamige tijdschrift en worden ingedeeld bij een van de 130 afdelingen die allerlei activiteiten organiseren bijvoorbeeld lezingen, workshops, cursussen, uitstapjes, enzovoorts.

De afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal' telt ca. 450 leden. De activiteiten staan op de site, in de nieuwsbrief die 4x per jaar verschijnt en in het "vergeet-me-nietje", een digitale reminder die aan het begin van iedere maand wordt verzonden.

Over deze website:
Onder  Activiteiten & Actueel vindt u alle informatie van de afd. Land van Nijmegen en Land van Maas en Waal.
Onder Groentips vindt u informatie van andere groenorganisaties en dergelijke.
In de Agenda staan de activiteiten van onze afdeling in chronologische volgorde met de info over wie, wat, waar en wanneer.

Veel plezier met Groei & Bloei
afdeling 'Rijk van Nijmegen en Land van Maas en Waal'.

Deze maand in Groei & Bloei

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST