Nieuwsbrieven afd. Roermond e.o.

De analoge nieuwsbrief met actuele informatie voor de leden van Groei & Bloei afdeling Roermond e.o. wordt begin januari 2018 voor de laatste keer verzonden aan alle leden. Deze nieuwsbrief bevat het hele programma voor 2018.

Vanaf nu zullen we alleen nog gebruik maken van moderne media om u op de hoogte te stellen van onze activiteiten, zoals deze website, de NieuwsFlits en Facebook.

Aanmelden NieuwsFLITS

Hieronder kunt u zich aanmelden voor de NieuwsFLITS van de afdeling Roermond en omgeving. Deze NieuwsFLITS houdt u op de hoogte van interessante zaken, korte berichten en laatste nieuws.

Mocht het u niet bevallen dan kunt u zich altijd weer afmelden.

Vult u hier het e-mailadres waarop u de nieuwbrief ontvangt in. U ontvangt een link om uw profiel te wijzigen of om u af te melden voor de nieuwsbrief:

Klik hier voor de laatst verschenen NieuwsFLITS

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919