West-Betuwe
bekijk online
Nieuwsflits

Enquête deelname lezingen winterseizoen

Wij vonden het heel jammer dat wij het zomerprogramma van onze afdeling moesten annuleren, maar dat was gezien de coronasituatie de enige mogelijkheid. Wij gaan nu een nieuw seizoen in en als bestuur zijn we aan het nadenken wat te doen. De overheidsmaatregelen zijn versoepeld, maar tegelijktijd wordt er ook gesproken over een mogelijk tweede uitbraak in de winter.

Om een goede voorbereiding te doen van het nieuwe seizoen willen wij u, als lid van de afdeling West-Betuwe van Groei & Bloei, een aantal vragen voorleggen. We zijn benieuwd naar uw mening over uw deelname aan de door ons te organiseren activiteiten voor het komende lezingenseizoen 2020-2021 en eventueel nog te plannen buitenactiviteiten, voor het zomerseizoen 2020.

Als u de moeite wilt nemen om vijf korte vragen in de enquête met ja of nee te beantwoorden, dan kunnen wij aan de hand van de uitkomsten, bepalen wat we wel of niet zouden kunnen organiseren.

Het splinternieuwe gebouw van zalencentrum “Ons Huis” in Geldermalsen, “De Ontmoeting”, (naast de Hervormde Kerk, met volop parkeergelegenheid) heeft een grote zaal waar we onze lezingen gaan houden. Deze zaal is geschikt voor 100 personen en onder de huidige corona-omstandigheden kunnen daar prima 30 personen maximaal aanwezig zijn op 1,5 meter afstand. Natuurlijk ook volgens de andere randvoorwaarden zoals het gebruik van toiletten, de horeca en goede aankomst- en vertrekroutes binnen de huidige veiligheidheidsregels.

Wilt u de enquête voor 15 juli retourneren?

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Bestuur Groei & Bloei West-Betuwe