Contact opnemen voor support

*** NIEUW : Avond support voor afdelingswebmasters ***

Vanaf 1 september 2008 is er elke dinsdag telefonisch support van 19.00 tot 22.00 's avonds voor de afdelingswebmasters. Voor de avond support kunt u bellen naar het volgende nummer: 06-41410177

Op deze site zult u alle informatie aantreffen over het gebruik van internet en het systeem sozk, namelijk "hoe om te gaan met het invoegen van informatie in de clubledensite". Om specifieke vragen te stellen vult in onderstaand forum uw vraag in en u zult spoedig gericht antwoord krijgen. Weet u misschien het antwoord van een tuincollega ? Help dan elkaar ! Voor de overige rubrieken klikt u in de linker menubalk.

Mocht u direct telefonisch support willen, kunt u tijdens kantooruren bellen met:

Drecomm BV
Telefoon: (050) 577 58 22 stel een vraag
Vermeld hierbij duidelijk dat u een Groei & Bloei website beheert, dan wordt u doorverbonden met de juiste afdeling.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant