Nieuwsbrief / Nieuwsflits

De Nieuwsbrief - 't Groene boekje die door onze afdeling enkele malen per jaar wordt uitgegeven, is bedoeld voor onze leden. Bij het lidmaatschap ontvangt u automatisch het groene boekje met informatie over de komende activiteiten.

Daarnaast wordt regelmatig een Nieuwsflits via de mail verstuurd met actuele informatie. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Meld u dan hier aan voor de Nieuwsflits!

Aanmelden Nieuwsflits

Vult u hier het e-mailadres waarop u de nieuwbrief ontvangt in. U ontvangt een link om uw profiel te wijzigen of om u af te melden voor de nieuwsbrief:

4x per jaar ontvangen onze leden het groene boekje met informatie over de komende activiteiten.

Daarnaast kunt u zich ook aanmelden voor de Opens internal link in current windowNieuwsflits met actuele informatie.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919