foto's
home

Welkom op de website van Groei&Bloei afdeling Haarlemmermeer

Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met cursussen, workshops, lezingen, een stekjesruilbeurs, twee actieve tuinkringen en tuinexcursies!
Nooit meer op zoek naar je ledenpas? Download dan de App voor je smartphone!

HEEFT U INTERESSE IN DE WORKSHOP SCHILDEREN OP ZATERDAG 7 SEPTEMBER? Opens internal link in current windowSchrijf u dan uiterlijk 15 augustus in.Opens internal link in current windowDaarna wordt bekeken of er voldoende aanmeldingen zijn om de workshop door te kunnen laten gaan.

TulipStore heeft voor ons een  mooie kortingsactie van 15% op het nieuwe assortiment. Door op de link te klikken vindt u meer informatie, dus neem gerust eens een kijkje.

Onze leden krijgen bij Kwekerij Tuincentrum Giesbergen in Zwaanshoek 10 % korting bij besteding van €15,00 of meer. Je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen op hun facebookpagina  door op de link te klikken.

Wil je per e-mail een herinnering ontvangen van onze activiteiten, stuur dan je e-mailadres naar: info@haarlemmermeer.groei.nl

Word ook lid van onze leuke en actieve tuinvereniging en ontvang het cadeau van de maand!


Onze afdeling heeft ook een eigen facebookpagina! Neem eens een kijkje en vind ons leuk!

 

Hieronder de winnende foto van de fotowedstrijd 2019 met als thema "De levende tuin" gemaakt door Riemke Koemans. Nieuwsgierig naar de andere winnaars? klik hier.

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

23
Aug
De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
23
Aug
voor t eerst parkieten aan mn plant