foto's

Welkom bij Groei & Bloei Noordoostpolder

Een bloeiende afdeling die tal van activiteiten organiseert voor haar circa 400 leden. Elke maand verzorgen we een boeiende en leerzame avond, met deskundige sprekers die vertellen over hun specialiteit op tuingebied. Het programma kan ook bestaan uit een demonstratie of een presentatie door eigen leden, of u bent zelf actief !

Over actief gesproken. Voor onze cursussen op het gebied van bloemschikken en tuinontwerp  is altijd veel belangstelling. Daarnaast organiseren we korte workshops, waarbij u op het gebied van groendecoratie, zelf de handen uit de mouwen kunt steken

In de zomer zijn er geen Groei&Bloeiavonden, ook bekend als  zaalavonden. We proberen dan zelf in praktijk te brengen wat we tijdens zaalavonden en cursussen opgestoken hebben. Maar tijdens de zomermaanden is de vereniging nog wel volop actief. We nemen dan een kijkje in andermans tuin tijdens de Open Tuindagen, voor velen een bron van inspiratie en idee├źn. Daarnaast hebben we de Zeebodem Tuinconcerten.
Elk jaar is er wel een meerdaagse tuinreis en zijn er kortere excursies op een avond of middag.
Erg in trek is altijd de jaarlijkse herfstmarkt.

De bijeenkomsten die wij organiseren zijn gevarieerd. Gezellige avonden waar u andere leden van Groei & Bloei treft. Overigens zijn ook aspirant leden welkom: Kom gerust eens kijken wat de afdeling Noordoostpolder U biedt en maak kennis met een vereniging die een groot hart heeft voor groen. Onze activiteiten worden ook aangekondigd in onze convocatie  "Polderbloei"Opens internal link in current window die de leden regelmatig ontvangen.
Ook zijn er Nieuwsbrieven.

En dit alles is dus inbegrepen bij uw abonnement op het prachtige maandblad Groei & Bloei !

Agenda 2019-2020

De agenda. Er komt nog meer informatie.

zaterdag 7 september 2019 Open dag Flevo Siergras
maandag 9 september  2019 Lezing Gert Tabak over het leven en werk van Ton ter Linden
zaterdag 14 september 2019 Appelplukdag Fruitbedrijf Hoekstra

zaterdag 5 oktober 2019 Herfstmarkt