Belangrijke informatie over de afdeling Noordwijk en omstreken

Dit boekje bevat het programma Voorjaar 2015 van Groei & Bloei afdeling Noordwijk en omstreken.

Groei & Bloei is de grootste  tuinvereniging van Nederland, en met 150 afdelingen is er een landelijk netwerk van vele tuinliefhebbers ontstaan, dat  toegang biedt  tot cursussen, lezingen, open tuinen, excursies  in binnen- en buitenland, en nog veel meer interessante dingen rondom huis en tuin.

Als u nog  geen lid bent, kunt u door lid te worden, meedoen aan de diverse activiteiten en excursies, en kunt u via een ledenpas directe  kortingen ontvangen  bij  kwekerijen, tuincentra, beurzen  en andere interessante evenementen. Bovendien kunt u gebruik maken van de gratis Groei & Bloei adviesdienst, waar zowel  door deskundigen als eigen  leden, telefonisch  en schriftelijk  adviezen  worden  gegeven.

Naast dit  jaarprogramma valt dan ook 11 x per jaar het blad  Groei & Bloei bij u in de bus, boordevol informatie voor tuinliefhebbers, en dit alles voor de prijs van slechts €68,95 per jaar ( 2015). Bovendien zijn er gedurende het hele  jaar regelmatig  aantrekkelijke aanbiedingen om lid te worden van Groei & Bloei.

Heeft  u  interesse om  lid  te  worden en wilt u nieuwe mensen leren kennen die uw hobby delen, aarzel dan niet en neem contact op met  één van de bestuursleden die vermeld staan op pagina 3 van ons nieuwe blad, of ga even kijken op  onze  website

www.noordwijk.groei.nl

Groei en bloei.   2015