Diversen

Gerecht voor 4 personen

Per persoon een visfilet van 150 gr. (zonder graten, eventueel diepvries, dan ontdooien) met citroensap inwrijven. Een rode paprika in stukjes snijden, 6 stelen bleekselderij in boogjes snijden, een ui in halve ringen snijden en in wat bakmargarine of zonnebloemolie zachtjes fruiten. Mengen met een klein blikje maiskorrels en 2 eetl. geknipte dille en in een ingevette ovenschaal scheppen en de visfilets erop leggen. Een beschuit fijn wrijven, mengen met 75 gr. geraspte oude kaas en 2 eetl. (geroosterd) sesamzaad en dit over de visfilets verdelen. De schotel in een oven van 175ºC in 30 minuten gaar laten worden. Lekker met gebakken aardappeltjes of aardappelpuree.

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST