De Langstraat
bekijk online
Nieuwsflits nr. 19

DE LEZING VAN 16 NOVEMBER 2021 IS AFGELAST

I.v.m. de nieuw aangekondigde coronamaatregelen en de sterk oplopende besmettingen heeft het bestuur van Groei & Bloei De Langstraat besloten om de voor dinsdagavond 16 november geplande lezing niet door te laten gaan.

We hopen dat we op een later moment wel kunnen genieten van het verhaal van Leo Brand over de verrassingen van de herfst of over een van de andere mooie zaken in de natuur.

INFORMATIE OVER DE LOPENDE BLOEMSCHIKCURSUSSEN

Op dit moment is nog niet geheel duidelijk of de voor deze en volgende maand geplande cursussen bloemschikken op locatie D’n Elshof in Elshout door kunnen gaan, al dan niet met aangepaste maatregelen.

Zodra we hierover meer weten worden alle cursisten persoonlijk op de hoogte gesteld per mail.

Kleurrijke Herfst

Met alle aandacht voor wat er momenteel niet meer mag en kan, vergeten we misschien dat lekker naar buiten gaan en genieten in de natuur van alle schitterende herfstkleuren gewoon nog kan. En als we niet allemaal tegelijk op dezelfde plek van die mooie natuur denken te moeten genieten kan dat ook nog zonder dat de 1½ meter, letterlijk, in het gedrang komt.

Laten we met z’n allen vooral het positieve blijven zien en proberen om gezond te blijven. Een herfstige groet vanuit een nu wat kalere, maar nog steeds kleurige tuin.

Met een warme herfstgroet

Ook namens onze sponsoren: