Noord Nederlands Bloemschikevenement op Zaterdag 6 april 2019.

De drie noordelijke provincies gaan een bloemschikevenement organiseren. Het wordt een feest voor en door bloemschikkers en bloemschiksters.

Het evenement gaat plaats vinden in het multifunctioneel centrum “De Wier” in Ureterp, vlak bij Drachten. Dit ligt mooi centraal voor alle drie de pro-vincies.

Beginners en (ver)gevorderden, leden en niet-leden, iedereen kan meedoen. Er zijn twee groepen, beginners en gevorderden. Deelnemers bepalen zelf aan welke groep ze willen deelnemen.

De drie deelnemers met de hoogste beoordeling krijgen bovendien een prijs. Deelnemers in de groep gevorderden maken daarnaast kans op de hoofdprijs: een Golden Ticket voor het bloemschikevenement op Gardenista.

Het programma ziet er globaal als volgt uit. ’s Ochtends worden de werkstukken gemaakt. Daarna kan de jury aan het werk en is het tijd voor de lunch. Na de lunch volgt de bloemschikdemonstratie door Hans Zijlstra, bloemstylist uit Groningen. Hiervoor kunnen liefhebbers en niet deelnemers zich apart inschrijven. De bloemstukken van de demonstratie worden vervolgens verloot. Daarna volgt de prijsuitreiking en kan iedereen de werkstukken van de deelnemers gaan bekijken. Aan het einde van de dag nemen de deelnemers hun eigen bloemwerk mee naar huis.

Inschrijven voor 1 maart 2019!!

aanmeldingsformulier Initiates file downloadklik hier

de spelregelsInitiates file download klik hier

Verdere info over deelname aan dit festijn bij hannie@devink.net Of  NNBE.Groei@gmail.com

Zomerijver