Huldiging trouwe leden

Tijdens de jaarlijkse Algemene vergadering Groei & Bloei Veendam e.o. op 24 april 2017 kreeg mevrouw Vahrenhorst uit handen van voorzitter Karin van Gulik een speldje en een bos bloemen vanwege haar 40 jarig lidmaatschap, mevrouw Bosker, mevrouw Reinders en mevrouw Broekema kregen dit ook, zij waren 25 jaar lid.

Tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering Groei & Bloei Veendam e.o. zijn op 23 april 2009 een aantal zeer trouwe leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.
Mw. Nomden en mw. J. Sijbesma ontvingen deze avond uit handen van voorzitter Wineke Wever een zilveren speld voor hun 40 jarig lidmaatschap. Ook mw. K. Kroondijk, mw. G. Meijer en mw. L. Mulder ontvingen een speld.Voor mw. J. de Ronde is er een oorkonde (25 jaar lid) en bovendien ontvingen alle leden een mooi bos bloemen. Jammer genoeg waren niet alle leden aanwezig.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919