Diversen

Prikbord

Op deze plek van de site van Groei & Bloei afdeling Baarn kunnen leden onderling producten aanbieden, vragen (koop of ruil).

Mail uw planten e.d. naar info(at)baarn.groei.nl wat u kwijt wil. Deze pagina is echter niet bedoeld voor commerciële doeleinden. Daarom behouden wijzelf het recht van al dan niet plaatsen op dit prikbord.

Biovin te koop

Te Koop: 1 kg Biovin voor 2,50 euro. Af te halen bij Harm Jan Luth te Soest. De advieshoeveelheden zijn: 100 gram per m2 in het voorjaar (mrt en apr) en 50 gram per m2 in het najaar (sept en okt). Zie bij de afbeeldingen wat voor effect het kan hebben.

Gegarandeerd onkruidvrije bodemverbeteraar van druivenmost met een hoog gehalte aan actieve bodembacteriën ter verbetering van de mineralenopname. Bivoin speelt een sterke rol in de ontwikkeling van mycorrhiza symbiose. Het grote voordeel is dat deze compostvorm altijd exact dezelfde humificatie doorloopt. Het is perfect voor een geleidelijke verhoging van het organisch stofgehalte. Het kan voor alle grondgebonden teelten worden ingezet. Met de toepassing van Biovin worden grote besparingen op het gebruik van kunstmest gerealiseerd.

Commentaar van Joost Hut op dit product:

Ik ben na een zoektocht langs vele producenten van meststoffen/grondverbeteraars (en echt niet tevreden over de beloofde resultaten), bij PHC terecht gekomen die wel de beloofde resultaten waarmaakte. Ik gebruik Flower Saver Plus i.c.m. Biovin bij aanplant van vaste planten en uitgaande van goed plantmateriaal heb ik nagenoeg geen inboet meer. De wortelontwikkeling is in een aantal maanden zeker 3 tot 5 keer zo groot ten opzichte van voorheen gebruikte produkten.Ik gebruik Biovin ook als bodemverbeteraar in alle borders en zie daar sterkere en minder ziekte gevoelige beplanting door.

 

 

meer
2. met gebruik Biovin
22
Oct
Herfstbloeiers
21
Oct
De wereld op zijn kop…