Tuinendag bij tuincentrum Huiting in Vianen

Zaterdag 13 juni vindt de jaarlijkse tuinendag bij Huiting plaats. De zon schijnt, het belooft een heerlijke dag te worden. Om 9 starten Ine en Tineke met het inrichten van de kraam. Dit is al een leuke activiteit op zich want wij hebben toestemming om planten te lenen voor de stand. Leuk shoppen dus.

De bezoekers willen er ook een leuke lange dag van maken en onze taak, om Groei & Bloei te promoten, gaat gelijk van start! We hebben een quiz gemaakt die de mensen aanspreekt, er is veel liefhebberij voor. Bezoekers die meedoen krijgen van Groei & Bloei een zakje papaverzaad.

Tussen de middag komen Marina en Wilma ons afwisselen en dan hebben wij de tijd om eens rond te kijken bij de andere kramen. Gedurende de dag zien wij allerlei bekende gezichten van onze club, leuk dat zij langskomen! Voor ons als bestuursleden is deze dag ook gezellig want wij doen dit toch maar in onze vrije tijd. Door deze activiteit mogen wij zes nieuwe leden begroeten.

Tineke van den Berg

Voor meer foto’s klik dan op Opens external link in new windowfotoalbum.

Het begin
Tuinieren op een balkon, op 10 hoog