Verwendag voor trouwe leden

8 juli 2009

Zullen de weergoden ons gunstig gezind zijn? Zullen de donkere wolken verdwijnen?

Er is vandaag n.l. een feestje te vieren. 30 jaar Groei&Bloei afd. IJsselstein!!

Een aantal trouwe leden van het eerste uur, waarvan enkelen reeds ver in de tachtig zijn, krijgen een verwendag aangeboden.

Onder de koffie ten huize van één van de bestuursleden barsten de verhalen los.
Over de oprichtingsvergadering, de mooie tuinreizen, de lezingen, de open tuinen. enz.

U kunt zich voorstellen: 14 dames en 1 heer, een waar kippenhok met 1 haan!

De planten- en tuinenkennis van de leden werd ook nog beproefd d.m.v. een quiz.

Gelukkig brak de zon intussen door en konden we nog even van de tuin genieten om vervolgens in de volgende tuin een welverzorgde lunch aangeboden te krijgen.

Deze dag zal lang in het geheugen blijven. Na afloop kreeg een ieder ook nog een rozenstruik Maiden aangeboden.

Met uitzicht op de koeien in een mooie tuin werd een zeer geslaagde dag afgesloten.

Cobie

Opens external link in new windowKlik hier als u nog meer leuke foto's van deze dag in het fotoalbum wilt zien.

ZIE OOK DE ANDERE JUBILEUMACTIVITEITEN:

Kersen eten in Benschop

Vriendinnendag