Vriendinnendag

Naast het kersen eten en de Oude Trouwe Leden Dag is de Vriendinnendag van 28 augustus één van de activiteiten waarmee wij ons 6e lustrum vieren.

De dag begint met een paar regendruppels maar daar blijft het bij, het belooft  een stralende dag te worden. Omstreeks 11.00 uur, terwijl iedereen van koffie met taart geniet, verwelkomt voorzitter Truus onze gasten op het plein van het stadsmuseum in IJsselstein.

Daar krijgen wij een rondleiding bij de tentoonstelling Zomerse Stillevens. Aansluitend krijgt iedereen de welbekende knapzak waar de lunch inzit en tijdens het eten hebben wij aan gezelligheid geen gebrek. De mensen die (nog) geen lid zijn ontvangen een tasje van Groei & Bloei met tijdschriften.

Van het hoofdbestuur is Kitty Wiechert vertegenwoordigd. Zij spreekt lovende woorden en overhandigt Truus een cheque voor de club.

Het programma krijgt een vervolg met een bezoek aan tuin “De Evolutie” in Nieuwegein waar wij genieten van deze tuin in nazomer sfeer.

Als laatste ontvangt iedereen een cheque van de firma Huitink en van onze club een handig blikje met bindtouw. Intens tevreden kijken alle deelnemers en het bestuur terug op deze succesvolle dag.

Opens external link in new windowKlik hier als u nog meer foto's van deze leuke dag in het fotoalbum wilt zien.

ZIE OOK DE ANDERE JUBILEUMACTIVITEITEN:

Kersen eten in Benschop

Verwendag voor trouwe leden