Diversen

Nieuwe tuinen rond IJsselstein

Op 16 september, de start van het nieuwe seizoen, wordt de spits afgebeten door Harry Lebbink, tuinondernemer uit IJsselstein.

Wij worden aan het werk gezet, krijgen de opdracht een tuin te ontwerpen met tuindouche, jacuzzi, keuken, muurtjes,verlichting, zes platanen en drie leilinden. De plattegrond wordt gegeven en in groepjes gaan we aan de slag. Tja, mopperen wij een beetje, dit is niet de tuin die wij ons voor kunnen stellen als “Groei-en-bloeiers”, wij houden van natuurlijke tuinen waar dingen te beleven zijn met vlinders en vogels, met geuren en kleuren en met vieze handen. We gaan aan de slag en wij merken dat we in de loop van de jaren toch het nodige inzicht hebben gekregen in de basisprincipes van het ontwerpen. Wij doen het lang niet gek!

Na de pauze toont Lebbink ons de tuin zoals deze daadwerkelijk is geworden. Harry komt op dreef en showt ons de nodige tuinen van zijn hand, vertelt er met enthousiasme over. Ook hij komt als ondernemer de nodige obstakels tegen en met zijn vindingrijkheid en vakmanschap worden problemen opgelost. De klant is koning!

D.m.v. de Allium Gladiator die wij ontvangen zullen we in het voorjaar 2010 terug denken aan Lebbink Tuinen.

Meer foto’s over deze lezing vindt u in het Opens external link in new windowfotoalbum.

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915