Lezingen

Tijdens het winterseizoen wordt een aantal (dia)lezingen georganiseerd. Uit het hele land komen mensen op uitnodiging om over een bepaald onderwerp hun ervaringen met ons te delen. Aan de hand van veelal mooie beelden worden we zo binnengeleid in de bijzondere wereld van alles wat groeit en bloeit. Tijdens de pauze vindt altijd een verloting plaats. De gelukkige winnaars gaan met een leuk prijsje naar huis.

De lezingen worden georganiseerd door Margreet ten Hove en Alie Rijpma. Hebt u een idee: meld het dan bij 1 van hen (tel: zie bestuur.)

Locatie: Zalencentrum De Leuke Hanzestad, IJsseldijk 12, 8261 LK Kampen, Aanvang 20.00 uur.

Leden en huisgenoten: gratis, niet-leden: € 4,-

Op de kerstavond is de entree voor niet-leden € 5,-

Voor data, zie ook 'Agenda'.

U bent harte welkom!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Programma 2019

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916