Ons workshopteam stopt met de workshops!

Helaas, aan alles komt een einde!
Heel veel jaren heeft ons workshopteam gezorgd voor alle kerst- en paarsworkshops.
Na zo'n 20 jaar heeft het team onder leiding van ons bestuurslid, Cobi Roosenboom, besloten er mee te stoppen. In het begin van het team was vooral de kerstworkshop een topper van formaat, meerdere dagen werd de kerstworkshop georganiseerd, volledige dagen met een lunch, koffie met iets lekkers en alle materialen en de vele deelnemers gingen aan het eind van de middag met twee prachtige bloemstukken naar huis. Onvoorstelbaar veel deelnemers, ik kan mij workshops met wel 70 mensen herinneren, vooral dames, maar ook altijd in die jaren een of meerdere heren..... En natuurlijk ook de Paasworkshop, niet te vergeten. Ook veel deelnemers en altijd weer heel gezellig om het voorjaar in te luiden!

Cobi Roosenboom, Willy Wuestenenk en Anne Marie van Koot hebben altijd met veel plezier de workshops verzorgd. En dat was dan niet alleen de de dag zelf, maar maanden van te voren werd er samen nagedacht over het bloemstuk, gingen ze samen naar de groothandel om te bepalen welke ondergrond het moest worden...

Daarna zorgen dat er voor alle deelnemers alle materialen bij elkaar werden gezocht, en vervoeren naar het magazijn in Doetinchem!
Dan op de workshopdag naar de groothandel in Ede voor alle verse bloemen. .
De zaal klaarmaken voor de workshop en alle materialen klaarleggen, koffie zetten, iets lekkers presenteren...... kortom het is en was een hele organisatie, die altijd met veel plezier door Cobi, Willy en Anne Marie en de bestuursleden is gedaan.

Maar dit sluiten we nu met weemoed af!
Het is echt een einde van een tijdperk!

We bedanken Cobi, Willy en Anne Marie voor zoveel jaren gezellige workshops!
Prima georganiseerde workshops en prachtige bloemstukken elke keer weer!

Dit gaan we, een deel van onze leden en het bestuur, zeker missen!

Natuurlijk wordt er nog gezorgd voor een passend "afscheid"!