foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei Zuid-Kennemerland

Groei & Bloei Zuid-Kennemerland is een gezellige en actieve vereniging van hobbytuiniers. In de wintermaanden organiseren we inspirerende lezingen over allerlei aspecten van het tuinieren. Vanaf het voorjaar staan er leuke excursies op het programma: avondbezoeken aan mooie privétuinen in de buurt en dagtochten naar bijzondere tuinen en kwekers in andere delen van het land. Ook is er elk jaar een groepsreis naar het buitenland. Voor de liefhebbers organiseren we bovendien vier maal per jaar, in elk seizoen, een workshop bloemschikken. En dan is er nog de plantenruilbeurs in het voor- en najaar. We richten ons vooral op siertuinen, maar ook de enthousiaste moestuiniers onder ons komen aan hun trekken.

In het algemeen zijn onze activiteiten alleen bestemd voor leden. Leden kunnen echter bij voldoende plaats een introducĂ© meenemen naar de lezingen en op de reisjes in binnen- en buitenland.

Onze leden ontvangen zes maal per jaar de nieuwsbrief van onze afdeling. Leden kunnen kiezen voor de gedrukte en/of de digitale versie. 

Het werkgebied van Groei & Bloei Zuid-Kennemerland bestrijkt het gebied ten zuiden van het Noordzeekanaal tot en met Bennebroek. De oostgrens wordt gevormd door het Spaarne en de Ringvaart, maar Zwanenburg, aan de andere kant van de Ringvaart, hoort er ook nog bij.

Kijkt u nog eens verder op onze website. Op deze homepage kunt u ook bestuursleden en andere vrijwilligers vinden; laatste updates laten we leeg, omdat we deze website zeer regelmatig bijhouden. Onder Activiteiten & Actueel vindt u bijvoorbeeld ons jaarprogramma; Groentips & Info, Agenda en Foto's spreken voor zich. Bij Diversen ziet u onder andere terugblikken op recente activiteiten en praktische informatie. 

Onlangs of binnenkort op het programma (zie ook onze Nieuwsbrief en de agenda 

in september/oktober; tuinbezoek herfsttuin. Wanneer de nazomer net zo mooi wordt als in 2018, zijn wij voornemens om eind september/begin oktober nog een nazomertuinbezoek te organiseren. Wanneer dat precies is kunnen wij nu nog niet aangeven. Dat is erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Wanneer u zich heeft opgegeven voor onze e-mail reminder, krijgt u kort voor dit tuinbezoek een bericht. 

12 oktober;    bollenmand vullen (zie de Opens internal link in current windowagenda

12 oktober;   Beervelde (zie de Opens internal link in current windowagenda

16 oktober;    Lustrumavond (zie de Opens internal link in current windowagenda

19 oktober;   plantenruilbeurs (zie de Opens internal link in current windowagenda

2 november;   herfstworkshop (zie de Opens internal link in current windowagenda

 

 

 

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923