De Bilt/Bilthoven
bekijk online
Nieuwsbrief

Voorjaarsweekend Tuinplezier 25 en 26 maart in de Botanische Tuinen Utrecht

In het weekend van 25 en 26 maart 2023 organiseren de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht en Groei & Bloei Rayon Utrecht weer het Voorjaarsweekend Tuinplezier. Een achttal mensen van onze eigen afdeling is nauw betrokken bij de organisatie. Het worden weer twee dagen vol met activiteiten. We zien jullie graag dit weekend!  En stuur deze Nieuwsbrief naar hartenlust door

PS: In de G&B-kortingsgids 2023 (pag. 23) vind je  een bon voor gratis toegang voor 1 persoon voor dit evenement (bon uitknippen en meenemen) en toegang is gratis met Museumkaart. 

Dit jaar is het thema 'Oerwoud in je kamer’ met lezingen, rondleidingen, workshops én een uitgebreide plantenmarkt!

Ben jij ook bezig met het creëren van een oerwoud in je kamer? Vraag je je wel eens af waar al dat groen in huis van nature voorkomt? Tijdens het Voorjaarsweekend 2023 ontvangen we je graag in de natuurlijke habitat van kamerplanten: de Tropische kassen van de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht. Al wandelend door dit ‘oerwoud’ ontdek je vast een paar van je eigen kamerplanten.

Programma

Tijdens lezingen, workshops en rondleidingen leer je meer over de diversiteit van (kamer)planten, hoe je planten in huis het beste verzorgt, wat je tegen plagen doet, op welke manier je het beste stekt en nog veel meer! 

Voor de laatste informatie over het programma: KLIK HIER