Activiteiten & Actueel

Activiteiten

Foto A Beemer

Om je een indruk te geven van de activiteiten die 'Groei&Bloei Amersfoort' zoal organiseert, vind je onder Impressies een weergave van een aantal door ons georganiseerde evenementen.

Behalve workshops, cursussen en excursies organiseren we ook de zo genoemde Groei&Bloei-avonden, meestal op de tweede dinsdag van de maand. Ze zijn voor leden gratis toegankelijk. Introducees zijn welkom, maar betalen wel een klein entreegeld.
De Groei&Bloei-avonden worden gegeven in Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort. 
Ze beginnen om 20:00 uur, de zaal is open om 19:30 uur.

Zo'n Groei&bloei-avond kan een dialezing zijn over een tuingerelateerd onderwerp, maar ook een presentatie over een tuinenreis of een bloemschikdemonstratie.

Als lid ontvang je aan het begin van ieder kalenderjaar 'Bladgroen' waarin alle activiteiten voor het gehele jaar vermeld staan. Die activiteiten staan natuurlijk ook in de agenda van deze website. Je kunt je zo op ieder moment op de hoogte stellen van alles wat we doen.

We hebben ook een digitale nieuwsbrief, 'Nieuwsflits'. Heb je deze nog niet ontvangen, geef je dan op via het formulier op deze website. 'Nieuwsflits' verschijnt 11 keer per jaar. De laatste Nieuwsflits vind je hier.

meer
Foto S Thiessen
22
Oct
Herfstbloeiers
21
Oct
De wereld op zijn kop…