Ledenavond van 16 december 2009

Wat hadden we een enorme opkomst! Ruim 40 leden trotseerden de slechte weersvoorspellingen om de Kerstavond van Groei&Bloei mee te maken.

En we hadden een leuk programma voor deze bijzondere avond. Bij binnenkomst werd iedereen getrakteerd op een kop koffie of thee en Elly de Groot had voor iedereen een overheerlijk stukje brownie koek gebakken. De grote zaal was omgetoverd in kerstsfeer en er klonk kerstmuziek.

Voor de pauze verzorgde Merel, onze bloemschik docente, een demonstratie, waarin ze op duidelijke wijze liet zien hoe je verschillende tafelstukken kon maken. Het enthousiasme van de leden was groot en na afloop konden zij de gebruikte materialen bij Merel kopen. Daar werd flink gebruik van gemaakt.

In de pauze was er ruimschoots tijd om, onder het genot van een glas warme glühwein, gezellig te praten met de andere leden. En ondertussen werd de apparatuur klaar gezet voor vertoning van een film over één van de beroemdste tuinen van Engeland: Sissinghurst. Dankzij de technische hulp van onze leden Peter en Jolanda, heeft iedereen kunnen genieten van de prachtige beelden van Sissinghurst in de winter en de lente. Wat een tuin!

Bij het verlaten van de zaal kreeg iedereen nog een kerstattentie mee naar huis. Iedereen was enthousiast over de avond en we kregen veel complimenten. Dank u wel, dat horen we graag!

Buiten was het gelukkig nog steeds droog. De sneeuw viel in die nacht en donderdagmorgen werden we wakker in een witte wereld.

Voor meer foto’s klik dan op Opens external link in new windowfotoalbum.

Klik hier voor het recept van de brownies!!!

Klik hier voor de werkbeschrijving kerststukken.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915