Diversen

Ingrediënten:

2 grote uien
1 groene paprika
1 courgette
6 tomaten (of 2 tomaten en 1 blikje tomatenblokjes)
2 à 3 blikjes tonijn (nettogewicht à 200 gr)
250 gr. Schelpjesmacaroni (pipe rigate)
2 eetl. olie
1 theel. Italiaanse keukenkruiden
zout, peper 

Voorbereiden:

Uien pellen en snipperen. Paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Courgette wassen en in plakjes snijden. Tomaten in stukjes snijden. In zeef tonijn laten uitlekken. Macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing op verpakking.

Bereiding:

In braadpan olie verhitten. Ui en paprika hierin ca. 3 min. zachtjes bakken. Courgette en Italiaanse keukenkruiden toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Tomaten door groentemengsel scheppen en alles ca. 10 minuten zachtjes laten pruttelen. In vergiet macaroni goed laten uitlekken. Tonijn in stukjes verdelen en ca. 1 min. in saus meeverwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Macaroni mengen met tonijnsaus.

Eventueel serveren met geraspte kaas.

Eet smakelijk!

meer
17
Sep
Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919
11
Sep
TOMATENOOGST