Diversen

Terugblik van de jaarvergadering

Met een goed gevulde zaal begonnen we om 19.30 uur de jaarvergadering. Met een andere aanpak dan vorig jaar werd het misschien wel wat rommeliger maar veel levendiger dan anders. Ineke Schuddemat had samen met Tineke van de Berg een prachtige presentatie gemaakt over de activiteiten van het afgelopen jaar. Bij elkaar hebben we in 2009 wel 23 activiteiten gepland. Van de verschillende activiteiten waren ook vertegenwoordigers naar de vergadering gekomen.

Lezing over hagen

Daarna hadden we een levendige uiteenzetting van een bevlogen vakman Leo van den Berg over alles wat met hagen te maken heeft. We kregen zeer goede tips over aanplanten en het verzorgen van de haag. Daarbij kregen we vele praktijk voorbeelden te horen die het verhaal erg sappig maakten. Leo probeert op de kwekerij steeds nieuwe soorten hagen met leuke benamingen uit. Hij moedigde ons aan eens wat anders te proberen dan de gewone meest voorkomende hagen.

Als u een nieuwe haag gaat aanschaffen is het zeer de moeite waard om op een zaterdag naar zijn kwekerij te gaan en advies te vragen. U kunt alvast kijken op zijn site: www.hagenspecialist.nl . Zijn vakkennis van vele jaren geven u zeer bruikbare tips en voorkomt teleurstellingen bij het planten van een, vaak dure, aanschaf.

Klik hier voor hagen foto's.

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915