ZUID-NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP BLOEMSCHIKKEN VOOR AMATEURS 2019

Het Zuid Nederlands Kampioenschap Bloemschikken wordt op zondag 6 oktober 2019 gehouden in Waalwijk. De wedstrijd wordt georganiseerd op één dag.
Locatie dit jaar is Praktijkschool MET- Pro in Waalwijk-Driessen.

Inschrijfgeld

• Het inschrijfgeld voor deelnemers die lid zijn van Groei & Bloei en komen uit rayon Oost en Midden Brabant bedraagt € 12,50 per persoon.
  • Het inschrijfgeld voor deelnemers die lid zijn van Groei & Bloei uit overige rayons bedraagt € 17,50 per persoon.
  • Het inschrijfgeld voor overige deelnemers bedraagt € 22,50 per persoon.

De wedstrijd wordt georganiseerd in de volgende klassen

• Introductiegroep, voor wie nog nooit eerder aan een regiokampioenschap heeft deelgenomen en bedoelt om kennis te maken met een bloemschikwedstrijd.
  • Amateurklasse, wordt onderverdeeld in A-klasse en Ere-klasse.
  • Semi-prof en profklasse, waarbij ook hier de richtlijnen worden gehanteerd zoals deze tijdens het evenement Gardenista gebruikt zijn om te bepalen wie een semi-prof c.q. prof is.

Diana Verbrugh

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant