Activiteiten & Actueel

Zomerexpositie Beelden in Gees

Beelden in Gees is weer open voor het publiek. Tot eind september bent u welkom in onze Zomerexpositie; 37 kunstenaars uit 5 landen laten hun mooiste werk zien, alle stijlen en materialen zijn vertegenwoordigd. De tuin is nu al erg mooi, de vroege warme periode eind februari maakt dat de natuur voor ligt op eerdere jaren. Voor tuin- en kunstliefhebbers is er nu al heel veel te zien! Op onze website www.beeldeningees.nl  kunt u meer lezen over de tuin en de kunst, u kunt daar ook vinden wanneer we geopend zijn.

Bijzondere activiteiten
Na het succesvolle zomerseizoen vorig jaar organiseren wij opnieuw 8 muziekavonden in de zomer. Iedere woensdagavond van 19 juni tot en met 7 augustus  is er een optreden, met steeds weer een andere muziekstijl. De tuin gaat dan open om 7 uur, de muziek begint om half 8 en gaat door tot ongeveer half 10.  Op de website kunt u binnenkort zien welke muzikanten wanneer komen.
Op zaterdagavond  22 juni treedt voor de derde keer de Toneelgroep Domino uit Leiden op in de tuin van Beelden in Gees. De voorstelling begint om 8 uur, de tuin gaat open om 7 uur.  U mag dit niet missen! Zie ook t.z.t. de website

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915