Groentips & Groeninfo

DE WEBSITE van GROEI&BLOEI afdeling IJSSELSTEIN

De website indeling is in 2009 veranderd, geactualiseerd en vernieuwd. Wij hopen dat de website op deze manier overzichtelijker wordt waardoor informatie gemakkelijker te vinden is. In de activiteitenkalender vindt u de informatie die in de toekomst plaatsvinden. Zodra de activiteit voorbij is, verdwijnt de informatie van deze pagina maar kunt u daarna in de Terugblik een verslag en/of foto's lezen. Dit blijft op de website staan zodat een soort archief ontstaat waar u later nog artikelen kunt teruglezen. Ook kunnen bij onderwerpen woorden blauw cursief staan. Dit woord verwijst dan naar de mogelijkheid om, door hierop te klikken, via een interne link naar een andere pagina of externe link naar een andere website meer informatie over een onderwerp te krijgen.

Op de landelijke site van Groei & Bloei is onder de rubriek 'Vereniging' een knop opgenomen 'Agenda G&B afdelingen'. Wanneer u hierop klikt, ziet u alle vermeldingen die in de agenda's van alle afdelingen zijn opgenomen. Leuk hier eens op te klikken.

Verder vindt u op deze pagina een aantal nuttige externe websites links waarin informatie over tuinieren vermeld staan. Een kwestie van aanklikken om hierop te komen.

Vindt u het prettig op te hoogte te worden gehouden als er nieuwe items op de website staan? Dat kan als u zich hiervoor aanmeldt met het aanmeldingsformulier. Bij veranderingen, nieuwtjes en/of aanpassingen krijgt u een e-mailtje hierover met de onderwerpen.

Ineke Schuddemat, webmaster van Groei&Bloei Afdeling IJsselstein