Diversen

Verslag van de 55+ Sport – en Doedag in Nieuwegein

Op 1 oktober hebben wij, als Groei& Bloei IJsselstein, meegedaan aan een dag die de gemeente georganiseerd heeft. Op deze dag hebben mensen van 50 jaar en ouder gratis kennis kunnen maken met allerlei sportieve en ontspannende activiteiten.

We hebben daar aan de zeer veel geïnteresseerde mensen het blad, maar vooral onze afdeling bekend gemaakt. We hadden erg veel belangstelling. Vooral de quiz van Tineke nodigde de mensen uit even wat langer bij de stand stil te staan. Iedereen wilde zijn kennis over het groen weleens ten toon spreiden! Ook al hebben we geen nieuwe leden gekregen, we hadden verschillende mensen die de informatie over een lidmaatschap meenamen en graag eens wilden komen kijken op onze avonden. De aanmeldingen voor een gratis tuinontwerp waren minimaal, maar de mensen die er waren, reageerden erg leuk. 

Daarnaast hebben we ook 2 nieuwe sprekers binnen gehaald. Als het ons lukt, willen zij dit seizoen graag een avond bij ons komen om hun verhaal te vertellen. De onderwerpen zijn ook nieuw voor ons: een vader met zijn dochter van 8 jaar hebben als hobby wandelende takken en wandelende bladeren en een echtpaar dat een groot gedeelte van het jaar in IJsland woont wil een presentatie daarover komen geven. U leest hierover in de “Tuinwijzer” en op de website. Kortom: de mensen om ons heen waren erg inspirerend.

Deze beurs is voor herhaling vatbaar!

Naar boven

meer

 

 

 

17
Aug
Bloemendingetjes
16
Aug
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915