Plantenruilbeurs 16 oktober 2010

Op deze mooie zaterdagmorgen kwamen de trouwe leden van onze afdeling, maar ook de leden uit Naarden op de electrische fiets. Zij komen al voor het tweede jaar hun zelf opgekweekte planten ruilen voor andere planten. Echte liefhebbers. Dit jaar waren er ook, de door sponsor Joost Hut geschonken gereedschappen, die tegen een kleine vergoeding te verkrijgen waren. De gelden kwamen ten goede van de eigen G&B kas. Joost bedankt. Op het prikbord, onder Diversen, ziet u wat er al verkocht is. Dus u mag de volgende x ook weer kijken of er nog wat voor u bij ligt.

Na de koffie was het om 11.00 uur Harm Jan die de aanwezigen welkom heette en daarna gaf Koos Hadders het startsein voor de ruil. Overigens was er dit jaar geen prijsuitreiking van de Lantana Lucky Red Flame. Want deze was niet rood maar geel/rood. En het was een slecht groei jaar geweest met maar 3 inzendingen die niet prijswaardig waren. Wellicht volgend jaar een beter soort kiezen om op te kweken. Rond half 12 waren alle planten en struiken geruild en ging iedereen weer huiswaarts, op de fiets, de electrische fiets of met de auto.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919