Groentips & Groeninfo

GARDENISTA

GARDENISTA, is het grote, landelijke evenement dat Groei & Bloei organiseert van 15 t/m 19 mei op het Landgoed Ophemert.
Het thema van deze eerste editie is: "VERBINDING IN HET GROEN"

Je kunt op dit tuinevenement ideeën opdoen voor je eigen tuin bij de voorbeeldtuinen, planten aanschaffen bij een van de vele kwekers, adviezen inwinnen bij tal van experts, genieten van bloemdecoraties of meedoen aan de bloemschikwedstrijd, 
Er worden workshops en masterclasses georganiseerd en er zijn presentaties over tuingerelateerde onderwerpen.
Je kunt er genieten van een heerlijk kopje koffie maar ook van hapjes, drankjes of een volledige lunch of diner. Er wordt gekookt met eerlijke producten bijv. uit de eigen moestuin. 

Wil jij deelnemen aan de bloemschikcompetitie? Dan kun je je nog tot 28 februari aanmelden. Stuur 5 foto's van jouw bloemstukken met een korte omschrijving van jezelf  naar bloemschikken(at)gardenista.nl

Een aantal zaterdagen voorafgaand aan het event wordt er op het Landgoed Ophemert gewerkt zodat het terrein/de tuin er tijdens die dagen op zijn mooist bij ligt. Je kunt hierbij helpen op 16 februari, 9 maart, 13 april en 4 mei. Meld je aan via kasteelophemert(at)gmail.com. Wil je samen met anderen daar heen rijden, we vertrekken deze zaterdagen om 9.00 uur vanaf de McDonalds in Beuningen. Meld je dan wel even aan bij Opens window for sending emailGerda Faaij zodat we weten op wie we kunnen rekenen. 
Tijdens deze werkzaterdagen wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd met koffie en een lunch. U hoeft zelf dus niets mee te nemen behalve wat eigen tuingereedschap en handschoenen. 

Wie een stand wil tijdens de beurs Gardenista, kan contact opnemen via info(at)gardenista.nl. Vermeld in de mail duidelijk wat de ideeën en wensen zijn.

Lijkt het je leuk om voor, tijdens en na Gardenista te helpen? Er zijn tal van klussen die gedaan moeten worden. Kijk voor een overzicht op gardenista.nl/ondersteuning. Op deze pagina vind je ook het online aanmeldformulier.

kijk voor uitgebreidere informatie op de website www.gardenista.nl en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes door het te volgen op  https://www.facebook.com/Gardenistakmtp/ .

meer

 

 

 

22
Oct
Herfstbloeiers
21
Oct
De wereld op zijn kop…