Kerstavondprogramma op 15 december 2010

Ondanks het koude weer en natuurlijk de concurrente van de kaarsjesavond in Vreeswijk was er tijdens de kerstavondprogramma van de ledenavond van Groei&Bloei weer een grote opkomst. Allereerst kreeg iedereen in de, in kerstsfeer aangepaste zaal in het Fulcotheater, bij binnenkomst koffie en een koekje aangeboden. Namens het bestuur verwelkomde Truus Peerdeman iedereen.

In het eerste gedeelte van de avond liet Merel, onze bloemschikdocente, zien welke mogelijkheden er zijn om een mooi, groot of klein, kerststuk of tafelschikking te maken. En, eerlijk gezegd Merel, zoals jij dit laat zien, lijkt het eenvoudig. Tijdens de workshop geeft ze tips. Ze vertelde ook dat je korting op materiaal kunt als je bij Goedkoop Bloemschikken je spullen bestelt. Je hebt het de volgende dag in huis als je voor 11.00 uur s ’morgens je bestelling plaatst.

Zoals voorgaande jaren deelde zij de werkbeschrijving uit. Eventueel kun je alle werkstukbeschrijvingen, ook van voorgaande jaren, op de website van IJsselstein downloaden. Je vindt het bij Diversen / Kerststukken. Bij de werkstukbeschrijving staat ook een link naar Goedkoop Bloemschikken met uitleg. Ook was het mogelijk de gemaakte kerststukken en/of materiaal te kopen.

Tijdens de pauze kregen wij glühwein en kleine hapjes aangeboden. Na de pauze werd een gedeelte van de film over Sissinghurst tijdens de zomer getoond.

Bij het verlaten van de zaal kreeg iedereen nog een kerstkaart met groet van het Bestuur mee naar huis.

Voor het bestuur van IJsselstein is 2010 weer voorbij. Wij hopen iedereen in het nieuwe jaar tijdens onze ledenavonden weer te zien.

In het Opens external link in new windowfotoalbum staan meer foto's die tijdens het Opens external link in new windowkerstavondprogramma gemaakt zijn.

Bloemendingetjes
Frankrijk vakantieland - Blik op de tuin no. 915