Diversen

Onze e-mail nieuwsbrief: de Nieuwsflits

We proberen bij de uitgiftedata van ons afdelingsblad altijd zoveel mogelijk op de actualiteit van de activiteiten aan te sluiten. Omdat het boekje echter maar vier keer per jaar verschijnt, lukt dat slechts gedeeltelijk.

Om te voorkomen dat u daardoor bijvoorbeeld een lezing mist, werken we sinds enkele jaren met een e-mail nieuwsbrief: onze Nieuwsflits. Die verzenden we als geheugensteuntje, kort voor een activiteit, of als een extra oproep als we nog enkele mensen tekort komen voor bijvoorbeeld een excursie. Ook kan het gebeuren dat een spreker onverwacht niet kan komen. Dan is het voor het bestuur noodzakelijk om u te kunnen waarschuwen en het is voor u wel zo prettig om gewaarschuwd te worden. We streven ernaar om elke maand een Nieuwsflits te versturen. Ook niet-leden kunnen zich gratis abonneren op de Nieuwsflits! Wij hopen u daardoor binnenkort te begroeten bij één van onze activiteiten of als nieuw lid.

Krijg u een ander e-mailadres? Ook dit kunt u wijzigen met onderstaand formulier!

Als uw e-mailadres verandert, denk u er dan aan om uw nieuwe e-mailadres door te geven? Dat kan heel eenvoudig met het onderstaande formulier. Als u niet uw nieuwe e-mailadres doorgeeft, ontvangt u niet langer de e-mail nieuwsbrief!

Formulier e-mail nieuwsbrief en e-mailadreswijziging

Het formulier kan alleen worden verzonden indien het volledig is ingevuld. De tekst in de invulvakken kunt u verwijderen met behulp van de delete-toets of de backspace-toets.

Bent u lid?
E-mail Nieuwsbrief
meer

Voordelen voor leden

  • Prachtig maandblad
  • Lezingen zijn gratis - niet-leden betalen € 4
  • Plantenruilbeurzen zijn exclusief voor de leden
  • Cursussen en workshops beduidend goedkoper dan voor niet-leden
  • Exclusief voor de leden: lid worden van één van onze tuinclubs
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923