Groei & Bloei is meer dan een mooi blad.

Eerst volgende activiteit voor leden en introducés van Groei & Bloei Gemert e.o. en andere belangstellenden.

Zaterdag 24 augustus 2019 organiseert Groei & Bloei een excursie naar de “Boergondische Tuijn” in Sint Anthonis.

Er wordt gezamenlijk naar St Anthonis gereden vanaf de parkeer plaats aan de Komweg nabij de RK-kerk de St Jan, te Gemert.

Vertrek om 13:10 uur.

Deze excursie is bedoeld voor iedereen die mee wil. De kosten zijn: € 5,- p.p. voor de entree inclusief kop koffie/thee en gebak (vóór vertrek te voldoen).

Als je mee wilt geef je dan op via de e-mail; cobypetersrit@outlook.com onder vermelding van of u beschikt over vervoer of mee wil rijden of via de telefoon, 0492-323078 vóór 20 augustus.

Deze bijzondere tuin is sinds 2010 aangesloten bij de Nederlandse tuinenstichting. Deze stichting komt op voor bijzondere en historische tuinen.

De “Boergondische Tuyn” is bijzonder door De Boomgaerd, biologische Moe’stuyn, kas “de Orangerie”, de Brocanterie, de Tuynkamer en Art-boretum.  Excursie 'Boergondische Tuijn'. Verder inlichtingen over de tuin op  www.deboergondischetuyn.nl

Ook Groei & Bloei Gemert e.o. heeft nu haar eigen Facebook-pagina!

Groei&Bloei Nederland heeft besloten om deze website (in aug, sept en oktober 2019)  te vernieuwen, sommige onderdelen gaan mee naar de nieuwe website andere elementen verdwijnen. Oude foto’s worden niet mee genomen naar de nieuwe site. De komende maanden gaat er dus het een en ander veranderen. Onze excuses voor enig ongemak.

De geur van succes - Blik op de Tuin no. 916
voor t eerst parkieten aan mn plant