Nieuwjaarsborrel 11 januari 2011

Dit jaar waren we, na wat magere opkomst jaren, blij verrast met zo'n 17 leden die naar de Nieuwjaarsborrel kwamen. Na een toast op het nieuwe jaar uitgebracht te hebben, gaf de voorzitter een korte toelichting op de plannen die wij als afdeling voor 2011 hebben. Met een aanvulling van de secretaris, wat betreft de lezingen voor dit jaar en de mogelijke excursies, mogen we als afdeling niet mopperen. Ook vanwege het feit dat we als bestuur maar met 4 mensen zijn (Koos even meegerekend) willen we de leden die toch nog wat vrije tijd over hebben, oproepen om zich aan te melden voor de hand- en spandiensten. Het zou geweldig zijn om nog een paar helpende handen te hebben. Ook om het organiseren van onze voor- en najaarscurssusen over te nemen van Geery Last. Zij wil er mee stoppen. Dus meldt u aan bij haar. Al met al was het een geanimeerde avond en na 2 uur gingen we ons weegs weer.

Plumeria: een kostbaar bezit - Blik op de Tuin no. 919