FEEST!!!

In de Tuinwijzer van maart kon u lezen dat we een verzoek voor subsidie hebben ingediend bij het Stimuleringsfonds van de Rabobank Lopikerwaard om een nieuwe kleuren flyer te laten drukken.

Ons verzoek voldeed aan de gestelde criteria, maar er moest nog wel op ons project worden gestemd. En daarbij hadden we uw hulp nodig. Van 4 maart tot en met 1 april konden de leden van de Rabobank Lopikerwaard stemmen op ons project.

En dat hebt u massaal gedaan!!!

Deze week kregen we bericht van de Rabobank, dat ze ons project, de nieuwe flyer, hebben gehonoreerd met een bijdrage van € 400,-

De nieuwe flyer kan gedrukt worden! Hoera!!!

Op 26 mei is het bestuur van Groei&Bloei IJsselstein uitgenodigd om op het kantoor in Lopik de cheque in ontvangst te komen nemen.

Het bestuur dankt u hartelijk voor uw medewerking.

We geven de drukker nu zo snel mogelijk de opdracht om de flyer te laten drukken, zodat we onze afdeling van Groei&Bloei goed kunnen presenteren op groenbijeenkomsten en in de bibliotheken en gemeentehuizen in de regio.

Op deze manier hopen we veel mensen enthousiast te maken voor de leuke, gezellige en informatieve tuinclub, die Groei&Bloei IJsselstein is.

Hoera: Nora Barlow
In mijn akkeleientuintje