Activiteiten & Actueel

Beyond Imagination - expositie van bloemsierkunst, gecombineerd met dans en muziek

Op zaterdag 26 november togen Saskia van der Hout, Reny Jonker en Alie Unij ´s morgensvroeg richting Lier in Belgie voor het unieke Beyond Imagination Bloemevent van Stef Adriaenssens.

Deze bloemsierkunstenaar had grote florale objecten ontworpen en had samen met een grote groep trouwe studenten de objecten gemaakt. De tentoonstelling was over verschillende vertrekken van het voormalige klooster van Lier opgesteld wat het totaal een mooie uitstraling gaf.

Er waren objecten bij die aan de muur hingen met schors en grote bloemen erin verwerkt. In een ruimte hingen over de tafel en de schoorsteenmantel objecten van kornoelje met bromelia´s erin verwerkt. In de keuken van het klooster waren over een deel van het aanrecht bakken gemaakt met amarillyssen en groen.

We waren erg onder de indruk van de objecten en brainstormden met elkaar hoe je bepaalde onderdelen in het klein zou kunnen uitvoeren. Want eerlijk is eerlijk, de grootte van de stukken was enorm. In de kapel waren bijvoorbeeld grote bogen gemaakt - waar je tussen- en onderdoor liep - waaraan flesjes hingen aan draden met in totaal 1600 orchideeën. Tegelijkertijd was er in de ruimtes dans en muziek van de plaatselijke academie voor muziek en dans.

We hebben ontzettend genoten en zien uit naar een volgend groots opgezet bloemsierevenement.

Alie Unij

 
Geniet hier van de foto's van de bloemenexpositie Beyond Imagination.

Klik op een foto en je kunt via de pijltjes alle volgende foto's bekijken.