Van het Bestuur

Tijdens de bestuursvergaderingen hebben wij gesproken over waar wij als vereniging Groei en Bloei Bergen/Schoorl voor willen staan.

Wij willen graag voor onze leden diverse activiteiten organiseren en uit ervaring is gebleken dat u, onze leden graag een lezing bezoekt en mee gaat op excursie of een busreis.

Toch willen wij graag van u weten waar uw behoefte naar uitgaat.

Als wij dit van u weten kunnen we kijken of er aan uw wens gehoor gegeven kan worden en of er meer leden zijn die hier behoefte aan hebben.

Voor de komende periode staan alweer nieuwe activiteiten op de agenda:

• Diverse excursies. Afgelopen seizoen onder meer naar de Koninklijke Serres van Laken bij Brussel en diverse tuinen;
  • Er is het jaarlijkse open tuinenweekend met diverse activiteiten en presentaties;
  • Dit winterseizoen is er weer een keus aan interessante lezingen. Voor elk wat wils.

Wilt u meer informatie over een van deze activiteiten of heeft u zelf nog goede ideeën, neem dan contact op met een van de bestuursleden of kijk bij de ideeënbus op de site.

Oproep:

Onze vereniging is op zoek naar een nieuwe voorzitter en secretaris!!
Onze voorzitter Trudy gaan na 5 seizoenen voorzitter zijn daarmee stoppen., We hopen dat er bij de leden iemand is die haar wil en kan opvolgen.
Het is een leuke job om voor de leden een interessante lezing te zoeken en uitjes en de jaarlijkse busreis en open tuinenweekend te organiseren. We hebben een leuk team van mensen die hun best doen om G&B Bergen-Schoorl-Egmond levend te houden. Nieuwe mensen nieuwe ideeën hopen we.

Ook Els, onze secretaris gaat er mee stoppen. Ook voor haar zoeken we een opvolger.
We hopen dat u als lid dit leest en bereid bent u in te gaan zetten voor onze leuke organisatie!!

Er wordt eens in de 6 tot 8 weken vergaderd bij een van de bestuursleden thuis. Lijkt het u leuk? Of wilt u meer informatie, neemt u dan contact op met een van de bestuursleden.

Ook als u tips en/of ideeën heeft, laat het ons weten!

Stuurt u een mail naar het secretariaat mw. Els Henneman. Mail e.vd.heuvel(at)hotmail.com

ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST